fbpx

Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo u severo-istočnom delu Italije, na obali Jadranskog mora. Veoma prijatno mesto za odmor sa dugom peščanom plažom i šetačkom zonom.

Danas ovde živi oko 25 ooo stanovnika, ali sve je podređeno potrebama turista svih kategorija. Cene su pristupačne, organizacija gradskog prevoza odlična, a posebno je atraktivna mogućnost obilaska obližnje Venecije.

 

Rubino 2*

Nalazi se u blizini Trga Milano, na 200 metara od plaže.Hotel poseduje restoran, bar sa terasim, lift i internet uz doplatu. svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera – izbor između dva menija). Nalazi se na odlična lokacija, u cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
http://www.hotelrubino.eu/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Mare Live (ex Rapallo) 2*

Nalazi se na oko 200 m od Trga Marconi i na oko 100 m od plaže. Hotel ima bar i besplatan internet.Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera – izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelrapallo.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Tampico 3*

Nalazi se nedaleko od Trga Torino, na oko 150 m od plaže. Hotel ima bar sa terasom, lift, parking i besplatan internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, balkon, sef i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Usluga je noćenje sa doručkom (doručak - kontinentalni švedski sto). Ne postoji mogućnost doplate za večeru. U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
http://www.hoteltampico.it/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Colonna 3*

Nalazi se u blizini Trga Aurora i na oko 150m od plaže. Hotel ima restoran, bar sa terasom, besplatan internet, lift i parking čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje.Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera - izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelcolonnajesolo.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vianello 3*

Nalazi se između Trga Milano i Trga Torino, na oko 350 metara od plaže. Hotel ima restoran, bar sa terasom, lift, bazen, wi-fi uz doplatu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, sef. Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion ili punpansion (doručak - kontinentalni švedski sto, ručak i večera – izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelvianello.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Harry`s 3*

Nalazi se u blizini Trga Nember i na oko 100m od plaže. Hotel ime restoran, bar sa terasom, bazen, TV salu, besplatan internet, lift i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, balkon i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera – izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
http://www.hotelharris.it/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Verdi 3*

Nalazi se u blizini Trga Marina, na oko 150m od plaže. Ima restoran, bar sa terasom, lift, parking uz doplatu i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Samo deo soba ima malu terasu koja se može dobiti na zahtev uz doplatu. Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion ili punpansion (doručak - kontinentalni švedski sto, ručak i večera – izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelverdijesolo.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Altinate 3*

Nalazi sena oko 300m od Trga Torino i na oko 100m od plaže. Hotel ima restoran, bazen, bar, lift, parking i internet – uz doplatu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, i klima uređaj čije je korišćenje doplaćuje. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera - izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi).
www.hotelaltinate.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Bolivar 3*

Nalazi se u zapadnom delu Lida di Jesola, na oko 100m od plaže. Hotel ima restoran, bar, bazen, besplatan internet i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef, balkon i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak – kontinentalni švedski sto, večera - izbor između dav menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi).
www.hotelbolivarjesolo.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
American 3*

Hotel se nalazi na šetalištu u Lidu na oko 2 minuta od plaže.Poseduje restoran, bar, lift, parking, bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), TV, telefon i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto
www.americanhoteljesolo.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Miami 3*

Nalazi se u blizini Trga Aurora, na oko 150m od plaže. Hotel je renoviran 2009.godine, ima restoran, bar, lift, bazen i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef, balkon i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak - kontinentalni švedski sto, večera - izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi).
www.hotelmiamijesolo.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Christian 3*

Nalazi se na oko 150m od Trga Torino, na oko 150m od plaže.Hotel poseduje restoran, bar, TV salu, bazen, lift, parking i internet čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef čije se korišćenje dodatno naplaćuje, balkon i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Usluga je polupansion. U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi).
www.hotelchristian.info

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Portofino 3*

Nalazi se u blizini Trga Trento, na oko 120 m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, bazen, lift i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, frižider uz doplatu, balkon i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion ili punpansion (doručak - kontinentalni švedski sto, ručak i večera – izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelportofino.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
New Tiffany`s Park 3*

Nalazi se nedaleko od Trga Mazzini i na oko 300m od plaže. Hotel poseduje restoran,bazen,baštu, bar, lift i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, balkon, sef, fen i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. Usluga je polupansion ili punpansion (doručak - kontinentalni švedski sto, ručak i večera - izbor između dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi).
http://www.hotelnewtiffanyspark.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Colombo 4*

Nalazi se u blizini Trga Brescia i na oko 150m od plaže. Hotel poseduje restoran, bar, TV salu, lift, parking, bazen na krovu, terene za tenis i mini golf čije se koriščenje dodatno naplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, balkon, telefon, sef – uz doplatu, internet – uz doplatu i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Usluga je polupansion ili punpansion (doručak - kontinentalni švedski sto, ručak i večera - izbor iymedju dva menija). U cenu je uključen ulaz na plažu, 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi)
www.hotelcolombo.info

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.