fbpx

Paralija, živopisno priobalno mesto kod Katerinija, sa širokom plažom i velikim izborom noćne zabave. Jedan osvetljeni bulevar, sa pešačkom i stazom za bicikliste, spaja Paraliju sa plažom zvanom Olimpijaki Akti. 

Vila Afroditi

Vila Afroditi je kuća koja seizdvaja po kvalitetu i komforu. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Nedaleko od crkve, na 80 m od plaže.

1/4 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja sa bračnim ležajem (trosed), a u spavaćoj sobi dva obična ležaj. 1/5 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja sa sa bračnim ležajem (trosed) i jedan običan ležaj, a u spavaćoj sobi bračni ležaj (nešto manji) i jedan običan ležaj. 1/6 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed) i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed). 1/6+1 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed), jedan običan ležaj i fotelja na razvlačenje, jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed). 1/7 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, dva kanabea na razvlačenje, u drugoj prostoriji bračni i običan ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Zinos

Zinos se nalazi u mirnom delu Paralije i jedna je od najlepših vila u mestu. Sadržaj vile upotpunjuje besprekorno uredjeno i ogradjeno dvorište, sa česmom i tušem. U dvorištu se nalazi zajednička garnitura za sedenje, koju gosti koriste tokom boravka, a na dan smene za odlaganje stvari. Ispred ili nedaleko od vile je moguće parkirati automobil. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

80 m od mora i oko 150 m od centra.

1/2 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja. 1/3 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i običan ležaj, u drugoj prostoriji dva obična ležaja. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj, u drugoj prostoriji dva obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Nikos

Trospratna kuća. Nalazi se u severnom i mirnom delu Paralije, na oko 600 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Orion

Trospratna kuća sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Paralije. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartman za 4 ili 5 osoba, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, manjim balkonom ili manjom terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Rea

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Paralije. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om (od kojih neki imaju kadu) , TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Ziskos

Vila se nalazi u centru Paralije, na samoj obali mora, nedaleko od crkve u strogom centru letovališta.

Kuća se nalazi na samoj obali mora, u centru letovališta. Upravo zbog toga sa nekih terasa se pruža prelep pogled na more.

Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima kao i 1/2+1 i 1/3 apartmanima Sobe poseduju kompletno opremljeniu kuhinju, twc, TV, klima uređaj i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. Besplatno korišćenje interneta. Vila ne poseduje peškire. Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 € po osobi, deca starosti do 6 godina ne plaćaju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Fiori

Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu, a kuća ima lift.

Vila se nalazi na 100 m od poznate gradske plaže u blizini poznate diskoteke "Omilos".

Sobe imaju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, fen, klima uređaj (uz doplatu), LCDTV i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. U sobama nema peškira. Postoji mogućnost doplate polupansiona (u hotelu Hellas - cena po osobi 10 €, deca do 6 godina -besplatno.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Hara

Vila se nalazi na 200 m od plaže.

Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, koja imaju kompletno opremljenu kuhinju, twc, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. Besplatno je korišćenje interneta. Vila ne poseduje peškire. Postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera u hotelu Hellas). Cena 10 € po osobi, deca starosti do 6 godina ne plaćaju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti