fbpx

Jedno je od omiljenih letovališta zbog široke peščane plaže, toplog i pitomog mora. Olympic Beach je popularan i zbog pravog, opuštenog odmora. Ali ako poželite aktivniji sadržaj, dovoljno je prošetati uz more do najživljeg primorskog mesta u toj regiji Paralije ili otići lokalnim autobusom do Katerinija ili Soluna. Ne treba propustiti priliku za obilazak prirodnog fenomena i velike svetinje Meteora.

Vila Olga

Kuća ima prizemlje i tri sprata, dvokrevetni i trokrevetni studiji koji su uu ponudi svi su na drugom spratu.Ima recepciju sa lobijem i lift. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

Vila se nalazi na udaljenosti od oko 180 m od plaže.

Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima na drugom spratu sa pogledom na dvorište ili ulicu. Prostrani studiji poseduju nov nameštaj, kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Posteljina se menja na 5 dana. Besplatno korišćenje interneta. Vila ne poseduje peškire.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Evdokia

Kuća ima dvokrevetne, trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. U sklopu vile su recepcija, lobi bar i lift. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ po danu.

Vila se nalazi na udaljenosti od oko 120 m od plaže.

Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima kao i 1/4 apartmanima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Prostrani studiji i apartmani imaju pogled na ulicu ili baštu. Svi poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Promena posteljine i peškira na 5 dana.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Penelopi

U glavnoj zgradi vile nalaze se kompletno opremljeni apartmani i duplexi, od kojih većina ima frontalni pogled na more. U dvorištu iza glavne zgrade je depadans vile u kome se nalazi prizemni trokrevetni studio. Vila ima lepo uredjeno, popločano dvorište sa česmom i tušem. U sklopu vile je beach-bar sa ležaljkama i suncobranima koje gosti uz konzumiranje pića mogu da koriste. Na oko 70 m od vile se nalazi javni parking. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. U svakom apartmanu i duplexu su 2 klima uređaja. Doplata za korišćenje klima uređaja u studiju je 3 € po danu, u apartmanu i duplexu je 6 € po danu.

Na samoj obali, u pešačkoj zoni.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. Studio se nalazi u prizemlju u depadansu vile. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. Studio se nalazi u prizemlju u depadansu vile. 1/4 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji bračni ležaja. 1/4+1 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj dva obična ležaja, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje). 1/5 duplex suite - u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj jedan bračni i jedan običan ležaj, u trećoj prostoriji dva obična ležaja. Nalazi na četvrtom spratu. 1/6 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i dva bračna ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja (umesto bračnog ležaja mogu da budu dva obična ležaja, i obrnuto). Može da se sastoji i iz dve spavaće sa po jednim bračnim i jednim običnim ležajem i trpezarije sa kuhinjom. 1/6 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj.

Cenovnik u pDF-u otvoriti
App Hotel Max Holidays

Vila je potpuno renovirana 2013. godine. U prizemlju vile se nalazi bar sa salonom i recepcija. Dvorište vile je veoma lepo uređeno sa garniturama za sedenje, koje gosti mogu da koriste. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3 € po danu.

Oko 120 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj i jedan bračni ležaj. 1/5 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj i u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/6 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja i jedan bračni ležaj i u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Korali

Između vile i plaže se nalazi glavni park, koji je uređen i ima sadržaje za decu. Vila je nedavno renovirana. Jedan deo studija je okrenut ka pešačkoj zoni i ima bočni pogled na more, a jedan deo je okrenut pozadi, sa pogledom na dvorište. U prizemlju vile ka pešačkoj zoni se nalazi prodavnica suvenira, a iza vile se nalazi uređeno dvorište sa garniturom za sedenje, kao i toalet sa tušem, koji je dostupan gostima na dan smene. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

U centralnom delu Olympic Beach-a, u pešačkoj zoni, na oko 70 m od plaže

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja i jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Fanis

Trospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru Olympic Beach-a. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 500m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 550 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj), opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Cosmos Inn

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Olympic Beach-a. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 200 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2, 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj) ili studija za 4 osobe (strukture dva francuska ležaja manjih dimenzija), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Varonos

Luksuzni smeštaj ima studija za dve, tri ili četiri osobe na prvom i drugom spratu. Objekat ima malu recepciju, lift i dvorište sa tušem i toaletom. Ima WiFi konekciju. Korišćenje klima uređaja se ne doplaćuje.

Kuća se nalazi na udaljenosti od 200 m od mora, preko puta crkve.

U svim sobama ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Ležajevi su klasični singl i francuski ležajevi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Harisis

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Olympic Beach-a. Na samom krovu kuće nalazi se bašta sa hidromasažnom kadom, ležaljkama i sofama za relaksaciju. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150 m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Julija

Studija za dve osobe su u visokom prizemlju, apartmani za četiri osobe, dupleks apartmani za pet osoba. Objekat ima WiFi konekciju. Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.

Kuća se nalazi na udaljenosti od 50 m od mora, u drugom redu od šetališta.

Svaka soba ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, i terasu. Ležajevi su klasični singl i francuski ležajevi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti