fbpx

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Mesto ima veliki broj taverni, prodavnica, modernih baraova i kafica, kao i dosta sadržaja za najmlađe.

Kuća Plaža

Studiji su za dve i tri osobe u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Objekat ima recepciju, lift, WiFi. Korišćenje klima uređaja je bez doplate.

Nalazi se na udaljenosti od 70 m od plaže.

Sobe imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Napomena: neki od studija imaju zaštićenu ugradnu kuhinju na terasama, molimo da se raspitate kod svog prodavca! Ležajevi su klasični francuski i singl ležajevi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Andrea

Kuća ima 1/2, 1/3 i 1/4 studija, koja se nalaze na drugom spratu i imaju pogledom na more, ulicu ili brdo.

Nalazi se na udaljenosti od 50 m od plaže.

Studiji imaju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu). Vila poseduje internet. Promena posteljine na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Apart Hotel Oceanis

Hotel apartmanskog tipa, koji u svom sastavu ima garsonjere za smeštaj 2-4 osobe, kao i duplex apartmane za smeštaj 4-5 osoba. Poseban komfor kod garsonjera je što je spavaća soba izdvojena od kuhinjskog dela, a kod duplex apartmana je prednost što svaka soba ima svoje kupatilo. U sklopu apart-hotela Oceanis nalazi se kafe-restoran, recepcija, lift i uredjeno dvorište. Na ulici ispred vile je moguće parkiranje automobila. Korišćenje klima uređaja i WI-FI interneta je besplatno. Doplata za doručak je 4 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela.

Hotel se nalazi na oko 200 m od plaže.

1/2 garsonjera - u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja. 1/3 garsonjera - u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običnim ležajem i u drugoj prostoriji čajna kuhinja. 1/4 garsonjera - u jednoj prostorijia dva bračna ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja. 1/4 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni ili dva obična ležaja. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj. 1/5 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Apolon

Apolon je moderna vila sagradjena pre nekoliko godina. Sadržaj vile upotpunjuje recepcija sa salonom, zajednička prostorija sa toaletom za odlaganje stvari na dan smene.Na ulici ispred vile je moguće parkiranje automobila. Korišćenje klima uređaja i WI-FI interneta je besplatno.

150 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Astarti

Novosagradjeni objekat u Leptokariji, koji je 2016. primio prve goste.  Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, ima bazen i park.

Nalazi se na 200m od plaže.

Sobe poseduju kuhinju, kupatilo, terasu, TV, WI-FI i klima uređaj (uključen u cenu). Posteljina se menja na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

Cenovnik u PDF-u otvoriti