fbpx

Na 98. kilometru jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu.

Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent a car agencija.

Kuća Grigoriou

Jednospratni kompleks sa prizemljem i niskim prizemljem koji se sastoji iz dva objekta i dvorištem. Nalazi se u širem centru Polihrona, sa donje strane glavnog magistralnog puta. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 750m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 350 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije i apartmane za 3 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Svi studiji i apartmani koji se nalaze u niskom prizemlju i prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase i ulazna vrata koja su u funkciji prozora.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Athanasia Maria

Jednospratna kuća sa prizemljem i niskim prizemljem. Nalazi se u centru Polihrona. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 250 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studije za 2, 3 ili 4 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija sa jednim ili dva osnovna ležaja u zavisnosti od tipa studija), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Eugenia (ex Socratis)

Jednospratna kuća sa prizemljem. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 400m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 270 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, i apartmane za 3 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Fenias studios

Jednospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Polihrona. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 70 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne studije, u prizemlju. Svaki studio ima TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnu kuhinju, i prostor u funkciji ulazne terase. Neki od studija imaju ulaz sa zadnje strane i iz zajedničkog dvorišta. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Magda

Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Polihrona, u neposrednoj blizini crkve. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 450m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne studije (strukture francuski ležaj manjih dimenzija), od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article